1. Anasayfa
  2. GENEL KONULAR

İsrail’i Şiddetle Kınıyorum, İsraile Blogcu Eylemi


4

 Bir ülke düşünün amacı sadece insanı yardım olan bir gemiye askeri harekat düzenleyerek silahsız insanların üstüne ateş açıyor,insanları acımasızca öldürüyor,esir alıyor. Ve işin en vahim tarafı bir çok ülke sesini çıkarmıyor. Ya lanet olsun bu dünyada herşey güç dengesi mi , hiç insanlık yok mu? İnsanların ölmesi ,acı çekmesi bu acımasız ülkelere ne kazandırıyor.Sadist ruhlarını mı tatmin ediyorlar, bunlara anlam veremiyorum.

Düşünün İsrail Lübnan’da bir askeri esir alındı diye bütün ülkeyi yerle bir etti. Şimdi ölen bu türk vatandaşları için bizde İsral’e mi saldırmamız gerekiyor. Malesef bunu yapacak ne güç, ne iktidar nede bizde o derece barbarlık var.O halde İsraile karşı her türlü boykot,eylemi kendi çapımızda yapmalıyız. En azından bu postu yayınlayarak ben mini minnacıkda olsa görevimi yapıyorum.

Ayrıca karınca hikayesini, bilmeyeniniz yoktur.Hz.İbrahim ateşe atıldığında bir karınca küçük bir kapla ateşi söndürmek için su taşıyormuş.Onu gören bir güvercin alay ederek: “Senin taşıdığın bir damla suyla mı sönecek o koca ateş?” diye sorar. Karınca: “Belki sönmez ama, en azından ben üzerime düşen görevi kendi çapımda yapayım, gerisini Allah bilir” demiş.
Hadin tüm blogcu dostlarım herkes üzerine düşen görevi belki bir post yayınlayarak yapabilirsiniz.Yaşasın blog kardeşliği…Yaşasın Türkiye…

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    kalpler
    Kalpler
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (4)

  1. 20 TIRNAGIMIZ BOYUNLARINA, BEDDULARIMIZ KOYUNLARINA, ŞEYTAN AYAKLARINA DOLANDI. ARTIK KAÇIŞ YOK CEZA CEHENEMM !!!

  2. Amin.Umarım hak eden hak ettiği cezayı bir an önce görür.Yorumun için teşekkürler arkadaşım.

  3. Bu mezalime tepki gösterecek güçlü ve dürüst hükümetler olacak,kendi halkına aslan dışarıya kedi olanlardan bir şey beklemek hayal olur,göğsünde israil madalyası taşıyıp da sadece kınayanları bizlerde külliyen kınıyoruz.

    İlginize alakanıza ve duyarlılığınıza teşekkür ederim,bizlerde çeşitli bloglarımızda bu konuyla ilgili tepkilerimizi yayınlıyoruz,hiç bir suç cezasız kalmamalı.

    Saygılar sevgiler.

  4. Sevgili Tufan,
    Kana susayanlara karşı yaptığım tepkime verdiğiniz olumlu destekten dolayı teşekkür ederim. Kan dökenler bir gün mutlaka cezasını bulacaktır.

Bir yanıt yazın