Reklam alanı-1
Dikkat: Forum bütün Üyelere Kapatılmıştır!
Sadece Yöneticiler Forumu görebilirler.

Buğday Çimi Suyunun faydaları nelerdir? Kanser'in ölümü

http://www.organikse.com/FileUpload/ks35869/File/cimmmmmmmm_uwv%5B1%5D.jpg Buğday çimi ekin, Buğday şırası için, Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor.. Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Türkiye'de acı

Konuyu değerlendir: Buğday Çimi Suyunun faydaları nelerdir? Kanser'in ölümü

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 6879 kez incelendi.

  1. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Nereden
    İstanbul/Üsküdar
    Mesajlar
    1.568

    Buğday Çimi Suyunun faydaları nelerdir? Kanser'in ölümü

    Sponsorlu Bağlantılar



    Buğday çimi ekin, Buğday şırası için, Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor..


    Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Türkiye'de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor.


    Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ'ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor.


    Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir.


    Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir.

    Buğday müthiş bir kanser ilacıdır.


    Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır.


    Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir.


    Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır.


    Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir. Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' içermektedir.

    Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır.


    (Japon Bilim Adamı Nagivara) Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur.


    - Buğday çimini evde üretebilir miyiz?


    - Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri.


    - Buğday şırasını herkes üretebilir mi?


    - Evet herkes üretebilir.

    - İsterseniz tarif edeyim.


    Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir.

    Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür.

    Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.


    24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır.

    Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır.


    Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir.

    O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.


    - Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri.

    Elmanın çekirdeğini de yiyin!


    - Evet, Türkiye'de en kolay laetril'e ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir.

    Ayrıca laetril elma çekirdeğinde de vardır. Elmanın çekirdeği yenilirse çok da iyi olur. Amerika'daki ilaç sanayinin maşaları bu 'laetril' adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika'da satılan 'laetril' bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD'ye sokulmaktadır. Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.


    'Kanserin Ölümü' adlı kitabında Manner, laetril ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.


    - Acı badem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor öyle mi?


    - Evet öyle. Türkiye'de acı badem ve kayısı çekirdeğinin sıkça tüketildiği yerlerde resmi bir istatistik yok ama kanser vakalarının az olduğuna inanılıyor. Resmi istatistik yapılan bir ülke var.


    Pakistan'a komşu küçük bir prenslik olan Hunzakut'ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı.


    Hanzakut'un özelliği temel besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği.

    - Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık sistemini bozduğunu iddia ediyorsunuz alternatif tedavilerin bir sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız?


    - Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, daha sonra biyolojik tedaviler ve bitkisel tedaviler gelir.


    Bağışıklık sistemi konusunda Alman doktor Issel'in tüm beden tedavisi bugün bu ülkedeki 60/70 klinikte başarı ile uygulanmaktadır.

    Başarılı bir yöntem; Tüm beden tedavisi.


    - Tüm beden tedavisi nedir?


    - Joseph Issel de bizim gibi kanseri lokal bir hastalık olarak değil, tüm vücudu ilgilendiren sistemik bir hastalık olarak ele alıyordu.

    Ona göre vücutta sürekli olarak kanser hücreleri ürüyor fakat sağlıklı bir bağışıklık sistemi bu hücreleri hemen tahrip ediyordu.


    Issel'in bir diğer tedavi yöntemide, ayda bir olmak üzere, özel olarak muamele görmüş bir kolibasil aşısı olan Pyrifer ile ateş şoku tedavisi idi.

    Bu yöntemle hastadan bir miktar kan alınıyor, bunu ozon oksijen birleşim ile karıştırarak yeniden hastanın damarından enjekte ediyordu.

    Binlerce kanser hastası bu yöntemle iyileşmişti.

    Eski Sovyetler'de, şimdiki Rusya'da bu yöntem halen kullanılıyor.



    Dr. Serap KIRMIZI
    Uludag University
    Faculty of Science and Arts
    Department of Biology
    16059 Gorukle/Bursa TURKEY

    Alıntı
  2. 30.Haziran.2010, 15:47
    #1
    Sponsorlu Bağlantılar



    Buğday çimi ekin, Buğday şırası için, Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor..


    Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Türkiye'de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor.


    Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ'ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor.


    Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir.


    Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir.

    Buğday müthiş bir kanser ilacıdır.


    Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır.


    Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir.


    Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır.


    Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir. Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' içermektedir.

    Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır.


    (Japon Bilim Adamı Nagivara) Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur.


    - Buğday çimini evde üretebilir miyiz?


    - Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri.


    - Buğday şırasını herkes üretebilir mi?


    - Evet herkes üretebilir.

    - İsterseniz tarif edeyim.


    Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir.

    Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür.

    Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir.


    24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır.

    Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır.


    Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir.

    O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.


    - Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri.

    Elmanın çekirdeğini de yiyin!


    - Evet, Türkiye'de en kolay laetril'e ulaşabileceğimiz yer acı badem ve kayısı çekirdeğidir.

    Ayrıca laetril elma çekirdeğinde de vardır. Elmanın çekirdeği yenilirse çok da iyi olur. Amerika'daki ilaç sanayinin maşaları bu 'laetril' adlı ilacı yasaklatmayı başarmışlardır ama Meksika'da satılan 'laetril' bu ülkeden alınıp kaçak olarak ABD'ye sokulmaktadır. Laetril, vitamin ve minerallerle verildiğinde çok daha iyi sonuçlar alınmaktadır.


    'Kanserin Ölümü' adlı kitabında Manner, laetril ile yüzde 90 başarı kazandığını söylemişti.


    - Acı badem ve kayısı çekirdeği de laetril içeriyor öyle mi?


    - Evet öyle. Türkiye'de acı badem ve kayısı çekirdeğinin sıkça tüketildiği yerlerde resmi bir istatistik yok ama kanser vakalarının az olduğuna inanılıyor. Resmi istatistik yapılan bir ülke var.


    Pakistan'a komşu küçük bir prenslik olan Hunzakut'ta şimdiye kadar hiç kanser olayına rastlanmadı.


    Hanzakut'un özelliği temel besinleri kayısı ve kayısı çekirdeği.

    - Dünyada bugün kullanılmakta olan kemoterapi ve radyoterapi bağışıklık sistemini bozduğunu iddia ediyorsunuz alternatif tedavilerin bir sıralamasını yapsak en öne hangisini koyarsınız?


    - Önceliği bağışıklık sistemini güçlendiren tedavilere veririm, daha sonra biyolojik tedaviler ve bitkisel tedaviler gelir.


    Bağışıklık sistemi konusunda Alman doktor Issel'in tüm beden tedavisi bugün bu ülkedeki 60/70 klinikte başarı ile uygulanmaktadır.

    Başarılı bir yöntem; Tüm beden tedavisi.


    - Tüm beden tedavisi nedir?


    - Joseph Issel de bizim gibi kanseri lokal bir hastalık olarak değil, tüm vücudu ilgilendiren sistemik bir hastalık olarak ele alıyordu.

    Ona göre vücutta sürekli olarak kanser hücreleri ürüyor fakat sağlıklı bir bağışıklık sistemi bu hücreleri hemen tahrip ediyordu.


    Issel'in bir diğer tedavi yöntemide, ayda bir olmak üzere, özel olarak muamele görmüş bir kolibasil aşısı olan Pyrifer ile ateş şoku tedavisi idi.

    Bu yöntemle hastadan bir miktar kan alınıyor, bunu ozon oksijen birleşim ile karıştırarak yeniden hastanın damarından enjekte ediyordu.

    Binlerce kanser hastası bu yöntemle iyileşmişti.

    Eski Sovyetler'de, şimdiki Rusya'da bu yöntem halen kullanılıyor.



    Dr. Serap KIRMIZI
    Uludag University
    Faculty of Science and Arts
    Department of Biology
    16059 Gorukle/Bursa TURKEY

    Alıntı
    Twitter Facebook Google+
  3. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Mesajlar
    4.727

    Buğday Çimi Suyunun faydaları nelerdir?




    İnsanoğlunun temel besin kaynağı olan buğday, ev ortamında çok basit yöntemlerle çimlendirilerek tanesiyle veya uzayan çimlerinin tüketilmesi ve buğday çimi suyunun tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hücreleri yeniliyor.
    Özellikle buğday çimi suyunun 'şifa içeceği' olduğu belirtiliyor.
    Buğday çimi suyunun mikropları öldürücü etkisiyle kanı temizleyerek damarların açılmasını sağlıyor.

    Buğday çimi;
    bağışıklık sistemini güçlendiriyor,
    kansere karşı koruyor,
    kalp damar sistemindeki tahribatı tamir ediyor,
    kanı temizliyor.
    Buğdayın, ev ortamında çimlendirilerek tanesinin veya büyüyen çimlerinin tüketilmesi ve buğday çimi suyunun düzenli kullanılması bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hücreleri yeniliyor, kansere karşı koruyor, kalp damar sistemindeki tahribatı tamir ediyor ve kanı temizliyor.

    Buğday çiminin saç dökülmelerine faydalı olduğu iddia ediliyor. Buğday çimi suyunun kimyasal bileşimi kana çok benziyor. İçeriğinde antiseptik temizleme özelliği olan klorofil yüzde 70 oranında bulunuyor. Mükemmel bir protein kaynağı ve bol miktarda beta karoten içeriyor. Yüksek oranda B1, B6, B12 vitaminleri, C, E, K vitaminleri ihtiva ediyor.
    Anemi (demir eksikliğine bağlı kansızlık) hastalarının kullanması özellikle tavsiye ediliyor.
    Başta magnezyum olmak üzere çok çeşitli mineraller içeriyor. Besin öğeleri vücudu besliyor ve gerçek bir denge sağlıyor.

    Buğdayın birkaç gün nemli ortamda bekletilip filizlendirilerek tanesiyle tüketilmesi de çok faydalı. Böylece buğdayın hem çok faydalı olan kabuğu, hem de rüşeym denilen besin değeri çok yüksek kısmından da yararlanılır. Buğdayda vitamin, mineral, antioksidan bakımından zengin bir potansiyel var.

    Bitkisel tedavileri devamlı ve düzenli yapmak / uygulamak gereklidir.


    kaynak
  4. 12.Temmuz.2010, 19:33
    #2



    İnsanoğlunun temel besin kaynağı olan buğday, ev ortamında çok basit yöntemlerle çimlendirilerek tanesiyle veya uzayan çimlerinin tüketilmesi ve buğday çimi suyunun tüketilmesi bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hücreleri yeniliyor.
    Özellikle buğday çimi suyunun 'şifa içeceği' olduğu belirtiliyor.
    Buğday çimi suyunun mikropları öldürücü etkisiyle kanı temizleyerek damarların açılmasını sağlıyor.

    Buğday çimi;
    bağışıklık sistemini güçlendiriyor,
    kansere karşı koruyor,
    kalp damar sistemindeki tahribatı tamir ediyor,
    kanı temizliyor.
    Buğdayın, ev ortamında çimlendirilerek tanesinin veya büyüyen çimlerinin tüketilmesi ve buğday çimi suyunun düzenli kullanılması bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hücreleri yeniliyor, kansere karşı koruyor, kalp damar sistemindeki tahribatı tamir ediyor ve kanı temizliyor.

    Buğday çiminin saç dökülmelerine faydalı olduğu iddia ediliyor. Buğday çimi suyunun kimyasal bileşimi kana çok benziyor. İçeriğinde antiseptik temizleme özelliği olan klorofil yüzde 70 oranında bulunuyor. Mükemmel bir protein kaynağı ve bol miktarda beta karoten içeriyor. Yüksek oranda B1, B6, B12 vitaminleri, C, E, K vitaminleri ihtiva ediyor.
    Anemi (demir eksikliğine bağlı kansızlık) hastalarının kullanması özellikle tavsiye ediliyor.
    Başta magnezyum olmak üzere çok çeşitli mineraller içeriyor. Besin öğeleri vücudu besliyor ve gerçek bir denge sağlıyor.

    Buğdayın birkaç gün nemli ortamda bekletilip filizlendirilerek tanesiyle tüketilmesi de çok faydalı. Böylece buğdayın hem çok faydalı olan kabuğu, hem de rüşeym denilen besin değeri çok yüksek kısmından da yararlanılır. Buğdayda vitamin, mineral, antioksidan bakımından zengin bir potansiyel var.

    Bitkisel tedavileri devamlı ve düzenli yapmak / uygulamak gereklidir.


    kaynak
  5. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Nereden
    Erzurum
    Mesajlar
    646
    Vaybe ..
    Ee ozaman ben yarın yapıp yiyeyim ve suyunu içeyim ) yanıbaşımda çünkü
  6. 12.Temmuz.2010, 19:55
    #3
    Vaybe ..
    Ee ozaman ben yarın yapıp yiyeyim ve suyunu içeyim ) yanıbaşımda çünkü
  7. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Nereden
    İstanbul/Üsküdar
    Mesajlar
    1.568
    bende buğday çim'ini saksı da yetiştirip yemeği düşünüyorum..
  8. 12.Temmuz.2010, 20:05
    #4
    bende buğday çim'ini saksı da yetiştirip yemeği düşünüyorum..
  9. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Mesajlar
    4.727
    Uzmanlar, bu yönteme başlanılan ilk günün evde geçirilmesi gerektiğini söyledi.çünkü bağırsak hareketlenmesi ve baş ağrısı yapabiliyormuş.
  10. 12.Temmuz.2010, 20:19
    #5
    Uzmanlar, bu yönteme başlanılan ilk günün evde geçirilmesi gerektiğini söyledi.çünkü bağırsak hareketlenmesi ve baş ağrısı yapabiliyormuş.
  11. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Nereden
    Burdur
    Mesajlar
    429
    Kansızlığı da iyi geliyormuş yaff denemek gerek..
  12. 12.Temmuz.2010, 20:25
    #6
    Kansızlığı da iyi geliyormuş yaff denemek gerek..
  13. Üyelik tarihi
    Haziran.2010
    Mesajlar
    28
    bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için teşekkürler ımlamur çiceğim
  14. 13.Temmuz.2010, 00:38
    #7
    bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için teşekkürler ımlamur çiceğim
  15. Üyelik tarihi
    Temmuz.2010
    Nereden
    BOLU
    Mesajlar
    14
    Sponsorlu Bağlantılar

    Sİz neden uĞraŞip duruyorsunuz bolu nun gÖynÜk İlÇesİnde ve kÖylerİnde bunu yapip kavanuzliyorlar adina ugut dİyorlar.bİr zamanlar İstanbuldan bİa r arkadaŞimmisir ÇarŞisinda tek 1 tane bulmuŞlar onun da tarİhİ geÇmek ÜzereymİŞ adresİne bakip benİ aradilar İstİyoruz dedİler bulup gÖndermİŞtİm
  16. 13.Temmuz.2010, 14:51
    #8
    Sponsorlu Bağlantılar

    Sİz neden uĞraŞip duruyorsunuz bolu nun gÖynÜk İlÇesİnde ve kÖylerİnde bunu yapip kavanuzliyorlar adina ugut dİyorlar.bİr zamanlar İstanbuldan bİa r arkadaŞimmisir ÇarŞisinda tek 1 tane bulmuŞlar onun da tarİhİ geÇmek ÜzereymİŞ adresİne bakip benİ aradilar İstİyoruz dedİler bulup gÖndermİŞtİm

Benzer Konular

  1. Bitkisel çayların faydaları nelerdir?
    Konu Sahibi farmasanal Forum Sağlık / Diğer
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 11.Eylül.2015, 10:04
  2. Alkali suyun faydaları nelerdir?
    Konu Sahibi Zeynep Forum Sağlık (Genel)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 02.Nisan.2015, 17:57
  3. Keçiboynuzu unu nedir,faydaları nelerdir?
    Konu Sahibi farmasanal Forum Sağlık (Genel)
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 25.Şubat.2015, 16:03
  4. Evde bakım hizmetinin faydaları nelerdir?
    Konu Sahibi buse3 Forum Evde Bakım Maaşı - Hizmeti
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 06.Aralık.2011, 17:45
  5. Omega-3'ün faydaları nelerdir?
    Konu Sahibi Kayıtsız Üye Forum Sağlık (Genel)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 03.Ekim.2011, 18:24

Bu Konu için Etiketler