İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı raporları hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı son günlerde yaşanan sağlık kurulu raporları geçerliliği konusuna ilişkin bilgilendirme duyurusu yaptı.Sağlık Bakanlığı’nın konuya ilişkin duyurusu aşağıdadır.

“Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sağlık kurulu raporları hakkında duyuru
Bakanlığımızın T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinde yayımlanan “Özürlü Personel Alımı Sınavı Kesin Sonuçları ve Atama İşlemleri Hakkında Duyuru” ile ataması yapılacak adaylardan talep edilen Özürlü Sağlık Kurulu Raporları hakkında adaylarda tereddütlerin oluştuğu tespit edildiğinden aşağıdaki açıklamaların yapılması gerekli görülmüştür.

1- 16.12.2010 tarihinden önce alınmış olup süresiz olan raporlar ile geçerlilik süresi Mart 2011 sonuna kadar bitmeyecek olan raporlar, raporun alındığı tarih itibariyle yürürlükte bulunan Yönetmeliklere uygun alınmış olmaları kaydıyla kabul edilecektir. Geçerlilik süresi Mart 2011 sonuna kadar bitecek olan raporlar kabul edilmeyecektir.

2- 16.12.2010 tarihinden itibaren alınan raporlar, 16.12.2010 tarih ve 27787 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik’teki usul ve esaslar ile EK I’inde bulunan forma uygun düzenlenmesi ve EK II’sinde belirtilen özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkili kuruluşlardan alınması kaydıyla kabul edilecektir.

Yukarıda belirtilen kurallara uygun raporlar, istenen diğer belgelerle birlikte 28.02.2011 tarihi mesai bitimine kadar, Bakanlığımızın T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinde yayımlanan Özürlü Personel Alımı Sınavı Kesin Sonuçları ve Atama İşlemleri Hakkında Duyuru’da belirtilen yerlere teslim edilecek veya edilmesi sağlanacaktır.”

İLGİLİLERE DUYURULUR

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın