İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Engellilerin Eline Asgari Ücretten Ne kadar Net Maaş Geçecek?,Engelli asgari ücret maaş hesabı,

Çok sık sorulacağını tahmın ettiğim sorulardan biride 729 Tl asgari ücretten elime ne kadar maaş geçecek sorusudur.İşte bu sorulara cevap olması açısından 2010 Yılının birinci dönemi için engelli/bekar birinin engel derecelerine göre eline geçecek net ücretin hesabı yukarıda ki tablodadır.

5 Yorum

  1. Valla kolay gelsin.Bu haksız ücretlerle geçinmek için sihirbaz olmak gerekir.Çok üzücü çook!!!
    Hoş,sen gönlü zengin,iyi birisi olsanda bu büyük bir ayıp.
    Sendikal filan mücadele yapılmasını düşünüyorum???
    Her çalışan ailenin durumu aynı :((

    Sevgilerrr

  2. Zaten..iş bulma…konusunda önüne bir sürü engel çıkardığın arkadaşıma..birde bu para ile geçineceksin..evliysen..çocuğun da varsa..aile bakacaksın..okutacaksın..ısınacaksın..karnını doyuracaksın..giyineceksin..diye verdiğin bu meblağ ile..niye düzgün yaşama hakkına..engel oluyorsun…

    Koltuğun da gerine gerine oturan..müşterisinin yanında tırnak törpüleyen..verdiğim vergilerle maaşları ödenen.. asalakların yerine..al bu kardeşimi.. hem sen..hem ben… hem de kardeşim mutlu olalım..

    Umarım mesajım yerine ulaşmıştır..
    ——-
    Sevgili noengel…
    Seni ve bloğunu.. her zaman takdir ediyor…seviyorum… iyi ki varsınız..

  3. Sevgili Ayşegül,
    Bu ücretler cidden çok düşük.Kira+yol+gıda-eğitim masraflarını üst üste koyduğunda kocaman bir dağ oluyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
    Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Sevim,
    Ayne öle utan tablosu.Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Doğa,
    Zam ayının geldiği şu dönemde bu sözlerini patrona ileteyim. diycem kapının önüne koyar.Şu kriz miriz bahanesiyle iyice üzerimize bindiler,artık ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.
    Bugün varlık barışı ile ilgili bir haber izledim.Konuyla alakalı olması açısından kısaca anlatayım.Varlık barışı demek zamanında kaçırdığın,tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediğin paraların affedilme biçimidir.Örneğin zamanında 100 milyon TL'yi devletten çalmışsan sana devlet diyorki 1 milyon ver affediyim diyor.Bunu duyan uyanık hırsızlar hemen bu varlık barışı olayına girdiler ve bir güzel temizlendiler.Olan biz hakkıyla çalışan, asgari ücretten bile maaşının 5 te birini ödeyen mazlum kesime oldu.Şimdi bu kesim bizim üstümüze bindikçe biniyor ve rahat yaşama hakkımızı bu komik artışlarla elimizden alıyorlar.Bu çile ne zaman son bulacak çok merak ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Değerli yorumun için teşekkürler kardeşim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın…

Bir yanıt yazın