İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sağlık Bakanlığı’nın Kök Hücre Onayı için Eylem yapıyoruz

Kök hücre nakli yapılan hastaların ikinci aşama olan faz 2 evresinin gerçekleşmesi için Sağlık Bakanlığı’nın onayı gerekmektedir. Bu konuda gereken onayın bir an ön önce çıkması için hayran sayfamız ve sitemiz aracılığıyla ortak hareket etmemiz gerekmektedir. 


Şimdi kök hücre nakli yapıp olumlu sonuç elde ettiğini,ancak faz 2 evresi için tekrar sağlık bakanlığından onay beklediğini söyleyen dr.Ayhan Attar ile telefonda görüştük.

Hala bi ses çıkmadığını kök hücre için onay beklediğini,iznin ne zaman çıkacağını bilmediğini söyledi.

Şimdi burdan herkese sesleniyorum!!! Kök hücre için onay bekleyen,tedavi olacak milyonlarca insan var.Bu izin ne zaman çıkacak.Bizlerin kasları iyice eriyip,kemiklerimizin çürümesi mi bekleniyor.!!!

Sağlık Bakanlığı neden izin vermiyor…Bizlerin sırtından para kazanan şu halka zinciri kırılsın.İyileşmek istiyoruz.Ölmek istemiyoruz.!!!

Sağlık Bakanlığı önünde eylem yapalım,ya da tüm kök hücre bekleyen milyonlarca kişiyle birlikte sağlık bakanlığına şikayet maili atalım…

Lütfen bişeyler yapalım.Artık sesimizi duyuralım…Yaşamak bizlerinde hakkı.

Herkes fikirlerini burdan paylaşşsın ve ortak karar alıp artık harekete geçelim.

Kök hücre için onay facebook sayfamız,lütfen aramıza katılın ve tek yürek olalım;

4 Yorum

  1. Sevgili Dicle,
    Bürokrasi,izin süreci yavaş işliyor.İnş.bir an önce onay çıkarda umudla kök hücre tedavisini bekleyenlere umut olur. Değerli yorumun için teşekkürler.

Bir yanıt yazın