İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Milli Eğitim Bakanlığı-2010 MEB özürlü memur alım sınavı bugün yapıldı,Meb Sınavında engelli adayları en çok merdivenler zorladı,Engelli Haberleri

Milli Eğitim bakanlığı 1000’i öğretmen, 2000’i memur ve 2000’i hizmetli personel alımına dair sınavı bugün 14:00 de gerçekleştirdi sınav 1,5 saat sürdü ve çoktan şeçmeli test şeklinde düzenlendi.

Adayların 6 il tercihinde bulundukları sınavda kazanmaları halinde bu 6 il de atanmaları yahut tercihleri dışında da bir il de çalışmaları mümkün olabilecek.

Sınava girecek engelli adayları bekleyen büyük engelleri hayretle gözlemledim. Merdiven basamakları aşılmayı bekleyen dağ gibiydi. En az üç kişi olması gerekiyor ki sizin o engeli aşmanıza yardımcı olsun. Okulların bu derece engellilere duyarsız yapılaşması ve bu tür engellilere özel sınavların mimari yapısının engellilere elverişli yerlerde yapılmaması çok kötü bir uygulama olarak fotoğraf karelerinde yerini almıştır. Umarım bundan sonra engellilere daha duyarlı olma yönünde gayret gösterilir.
İşte o engelli kareler :

 

 

Daha fazla fotoğraf karesi için TIKLAYIN

2 Yorum

  1. Sevgili Ali Şanverdi,
    Önemli olan engelleri aşmaktı bunu başardığını görmek beni sevindirdi.Siteni ziyaret edeceğim.Başarılarının devamını dilerim.

Bir yanıt yazın