Arama:

Tag: otizmin

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Otizm genetik mi

    Başlatan Jarnana, 01.Ağustos.2010 20:53
    genetik, kök, otizm, otizmin, özürlü
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 4.066
    Son Mesaj : 10.Haziran.2011 21:17
    yazar Zümrüdü Anka  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.277
    Son Mesaj : 29.Ekim.2010 20:27
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  2. Otizmin Tipik Belirtileri

    Başlatan Defnex, 25.Ekim.2010 17:09
    belirtileri, otistik, otizmin, tipik
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.492
    Son Mesaj : 25.Ekim.2010 19:57
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  3. Otizm'in sebebi bulundu

    Başlatan okyanus, 17.Temmuz.2010 22:51
    açan, beynin, bir miras, bozukluğu, bulunan, bulundu, farklılıklar, gen, genetik, kanıtlar, korteks, olan kişilerde, olmayabilir, otistik, otizm, otizme, otizmin, sebebi, yalnızca, yol
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 5.880
    Son Mesaj : 17.Eylül.2010 14:24
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  4. Otizmin kızlarda daha sık görülme nedeni

    Başlatan Defnex, 17.Eylül.2010 11:28
    otizm,otizmin,kızlarda,sık,görülme,nedeni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.584
    Son Mesaj : 17.Eylül.2010 11:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  5. Otizmin Nörobiyolojisi

    Başlatan Jarnana, 22.Ağustos.2010 22:03
    nörobiyoloji, otistik, otizm, otizmin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.475
    Son Mesaj : 22.Ağustos.2010 22:03
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  6. Otizmin alt tipleri

    Başlatan Jarnana, 22.Ağustos.2010 16:07
    alt, otizmin, tipleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.657
    Son Mesaj : 22.Ağustos.2010 16:07
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  7. Otizm ve getirdikleri

    Başlatan Jarnana, 08.Ağustos.2010 22:15
    getirdikleri, otizmin
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.345
    Son Mesaj : 14.Ağustos.2010 13:24
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  8. Otizmin Kalıtsallığı

    Başlatan Jarnana, 31.Temmuz.2010 21:14
    kalıtsallığı, otizmin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.377
    Son Mesaj : 31.Temmuz.2010 21:14
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  9. Otizmin Nedenleri ve Nörolojik Yönleri

    Başlatan GöKMeN, 31.Temmuz.2010 20:36
    nedenleri, nörolojik, otizmin, yönleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.230
    Son Mesaj : 31.Temmuz.2010 20:36
    Son yazan GöKMeN  son yazılan Mesajı göster
  10. Otizm'in farkında olmalıyız

    Başlatan okyanus, 17.Temmuz.2010 22:25
    farkında, olmalıyız, otizmin
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.536
    Son Mesaj : 17.Temmuz.2010 22:47
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.962
    Son Mesaj : 10.Temmuz.2010 12:06
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  11. Otizmin nedenleri ve nörolojik yönleri [bilgi]

    Başlatan Defnex, 25.Haziran.2010 19:32
    bilgi, nedenleri, otizmin, ve nörolojik, yönleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.818
    Son Mesaj : 25.Haziran.2010 19:33
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor