Arama:

Tag: hastalığı

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Skolyoz hastalarına küçük bir uyarım ;)

    Başlatan şükran32, 17.Ağustos.2010 16:52
    2 Sayfa
    1 2
    engelli, hastalığı, sakat, skolyoz, özürlü
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 4.975
    Son Mesaj : 03.Haziran.2012 23:27
    Son yazan ozontabakasi  son yazılan Mesajı göster
  2. Fazla kilo reflüye neden olabilir

    Başlatan DELIDOLU, 04.Ağustos.2010 20:08
    bilirsiniz, bir, çağın, fazla, günde, hastalığı, kilo, kurtula, neden, olabilir, reflü, reflüye, şikayetinden
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.634
    Son Mesaj : 06.Haziran.2011 22:15
    yazar Zümrüdü Anka  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 15.932
    Son Mesaj : 08.Ocak.2011 23:51
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  3. Pompe hastalığı olan var mı?

    Başlatan şahin, 01.Aralık.2010 15:50
    hastalığı, olan var mı, pompe
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.186
    Son Mesaj : 01.Aralık.2010 15:50
    Son yazan şahin  son yazılan Mesajı göster
  4. Pompe Hastalığı,Nedenleri ve Türleri

    Başlatan Defnex, 23.Ekim.2010 20:45
    hastalığı, kas, pompe
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 12.426
    Son Mesaj : 01.Aralık.2010 15:45
    Son yazan şahin  son yazılan Mesajı göster
  5. Yalan Söyleme (Mitomani) Hastalığı

    Başlatan Defnex, 20.Kasım.2010 11:11
    hastalığı, mitomani, söyleme, yalan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.439
    Son Mesaj : 20.Kasım.2010 11:11
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.505
    Son Mesaj : 15.Kasım.2010 09:40
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  6. Raşitizm hastalığı-Raşitizm nedir?

    Başlatan karcicegi, 14.Kasım.2010 17:32
    cocuklarda, hastalığı, nedir?, raşitizm
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.750
    Son Mesaj : 14.Kasım.2010 17:32
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  7. Crohn hastalığı nedir?

    Başlatan karcicegi, 12.Kasım.2010 17:16
    crohn, hastalığı, nedir?
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.001
    Son Mesaj : 12.Kasım.2010 17:16
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  8. Çocuklarda Şeker Hastalığı-Tip 1 diyabet

    Başlatan Defnex, 23.Ağustos.2010 16:28
    cocuklarda, diyabet, hastalığı, tip 1, şeker
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.435
    Son Mesaj : 10.Kasım.2010 21:43
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.582
    Son Mesaj : 09.Kasım.2010 23:47
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  9. Çölyak hastalığı

    Başlatan karcicegi, 07.Kasım.2010 13:39
    Çölyak, hastalığı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.210
    Son Mesaj : 07.Kasım.2010 13:39
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  10. Addıson hastalığı

    Başlatan karcicegi, 30.Ekim.2010 20:02
    addıson, hastalığı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.222
    Son Mesaj : 30.Ekim.2010 20:02
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.741
    Son Mesaj : 29.Ekim.2010 22:48
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.435
    Son Mesaj : 29.Ekim.2010 22:17
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.488
    Son Mesaj : 29.Ekim.2010 17:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  11. Yaşlılık hastalığı,progeria

    Başlatan Defnex, 27.Ekim.2010 18:42
    engelli, hastalığı, kas, kifoz, lordoz, omurilik, progeria, sakat, skolyoz, yaşlılık, özürlü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.345
    Son Mesaj : 27.Ekim.2010 18:42
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.317
    Son Mesaj : 27.Ekim.2010 17:40
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.772
    Son Mesaj : 26.Ekim.2010 18:40
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  12. Akçaağaç Balı İdrar Hastalığı

    Başlatan Defnex, 26.Ekim.2010 02:05
    akçaağaç, balı, hastalığı, İdrar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.428
    Son Mesaj : 26.Ekim.2010 02:05
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  13. Kurdeşen Hastalığı ( Ürtiker )

    Başlatan Defnex, 26.Ekim.2010 01:56
    hastalığı, kurdeşen, Ürtiker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.818
    Son Mesaj : 26.Ekim.2010 01:56
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  14. Periferik nöropati hastalığı

    Başlatan Defnex, 25.Ekim.2010 21:37
    hastalığı, nöropati, periferik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.334
    Son Mesaj : 25.Ekim.2010 21:37
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  15. Grand Mal Nöbeti Hastalığı

    Başlatan Defnex, 25.Ekim.2010 21:33
    grand, hastalığı, mal, nöbeti
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.770
    Son Mesaj : 25.Ekim.2010 21:33
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  16. Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı "KOAH"

    Başlatan Defnex, 25.Ekim.2010 20:28
    akciğer, hastalığı, koah, kronik, obstrüktif
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.377
    Son Mesaj : 25.Ekim.2010 20:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  17. Addison Hastalığı

    Başlatan Defnex, 25.Ekim.2010 15:59
    addison, bezi, böbrek, hastalığı, üstü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.449
    Son Mesaj : 25.Ekim.2010 15:59
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3