Arama:

Tag: hücre

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Almanya XCell-Center'da kök hücre nakli oldum [soru-cevap]

    Başlatan Defnex, 25.Haziran.2010 20:12
    3 Sayfa
    1 2 3
    almanya, center, hücre, kök, nakli, oldum, xcell
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 13.193
    Son Mesaj : 13.Aralık.2013 14:36
    Son yazan Yahya  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.398
    Son Mesaj : 08.Ekim.2012 22:38
    Son yazan Lodos Denizcisi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.307
    Son Mesaj : 07.Eylül.2012 22:26
    Son yazan zemzem  son yazılan Mesajı göster
  2. Omurilik felçlilere kök hücre çalışmasında umutlu gelişme

    Başlatan Defnex, 25.Haziran.2010 12:45
    2 Sayfa
    1 2
    attar, ayhan, çalışmasında, doçent, doktor, felçlilere, gelişme, hücre, kök, omurilik, umutlu
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 6.365
    Son Mesaj : 27.Temmuz.2011 00:42
    Son yazan ahmet  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 4.475
    Son Mesaj : 14.Şubat.2011 19:04
    Son yazan Çağdaş Nesil  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 3.941
    Son Mesaj : 02.Şubat.2011 10:19
    Son yazan sevdakalesi  son yazılan Mesajı göster
  3. Kök hücre naklinin çıkacağına inanıyormusunuz?

    Başlatan Şaziye, 12.Ekim.2010 13:36
    2 Sayfa
    1 2
    çıkacağına, hücre, inanıyormusunuz, kök, nakli, naklinin
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 3.004
    Son Mesaj : 30.Ocak.2011 11:41
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 3.170
    Son Mesaj : 26.Ocak.2011 15:00
    yazar aybüke80  son yazılan Mesajı göster
  4. Felçliler için ümit verici adım

    Başlatan Defnex, 19.Aralık.2010 11:05
    adım, felçliler, hücre, kök, verici, Ümit
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.464
    Son Mesaj : 13.Ocak.2011 15:02
    yazar Eshat  son yazılan Mesajı göster
  5. Kellik, kök hücre sorunu olabilir

    Başlatan Defnex, 07.Ocak.2011 15:33
    hücre, kel, kök
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.545
    Son Mesaj : 07.Ocak.2011 15:33
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.860
    Son Mesaj : 27.Aralık.2010 08:48
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  6. Kök hücrelerden bağırsak dokusu üretildi

    Başlatan Defnex, 24.Aralık.2010 16:56
    bağırsak, dokusu, hücre, kök, üretildi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.704
    Son Mesaj : 24.Aralık.2010 17:19
    yazar Bol__Köpüklü__Kahve  son yazılan Mesajı göster
  7. Eklem ağrısı çeken köpeğe kök hücre tedavisi

    Başlatan Defnex, 20.Aralık.2010 08:52
    ağrısı, Çeken, eklem, hücre, kök, köpek, tedavisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.539
    Son Mesaj : 20.Aralık.2010 08:52
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  8. Kök hücreyle ailesini gördü

    Başlatan Defnex, 20.Aralık.2010 08:27
    hücre, kök
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.531
    Son Mesaj : 20.Aralık.2010 08:27
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  9. Kellere kök hücre müjdesi

    Başlatan Defnex, 19.Aralık.2010 11:44
    hücre, kel, kök, müjde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.576
    Son Mesaj : 19.Aralık.2010 12:07
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
  10. Yaşaması kök hücreye bağlı

    Başlatan Asi Nehir, 18.Aralık.2010 14:15
    hücre, kök, yaşam
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.771
    Son Mesaj : 18.Aralık.2010 14:15
    yazar Asi Nehir  son yazılan Mesajı göster
  11. AIDS'i yenen 'savaşçı hücre' tartışılıyor

    Başlatan Defnex, 17.Aralık.2010 09:44
    aids, hiv, hücre, kök
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.780
    Son Mesaj : 17.Aralık.2010 09:44
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  12. Körlüğe karşı kök hücre denemesi

    Başlatan karcicegi, 23.Kasım.2010 09:56
    denemesi, hücre, karşı, kök, körlüğe
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.774
    Son Mesaj : 16.Aralık.2010 09:33
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.471
    Son Mesaj : 13.Aralık.2010 18:34
    Son yazan Nezihe  son yazılan Mesajı göster
  13. ALS tedavisinde kök hücre umudu

    Başlatan Defnex, 11.Aralık.2010 12:26
    als, hücre, kök, tedavisinde, umudu
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.037
    Son Mesaj : 11.Aralık.2010 20:19
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.716
    Son Mesaj : 11.Aralık.2010 13:09
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.468
    Son Mesaj : 11.Aralık.2010 11:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.609
    Son Mesaj : 08.Aralık.2010 12:47
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  14. Konya'da İlk Canlı Kök Hücre Nakli

    Başlatan okyanus, 29.Kasım.2010 00:45
    engel, haber, hücre, konya'da, kök, nakli, İlkcanlı
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.878
    Son Mesaj : 08.Aralık.2010 03:10
    Son yazan Nezihe  son yazılan Mesajı göster
  15. Multipl skleroz (Ms) Hastalarına Yeni Umut

    Başlatan Defnex, 07.Aralık.2010 21:59
    (ms), hastalarına, hücre, kök, multipl, skleroz, umut, yeni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.607
    Son Mesaj : 07.Aralık.2010 21:59
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
Toplam 96 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 4