Arama:

Tag: felci

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Polio Sekeli (Çocuk Felci ) olan kimler var

    Başlatan Lodos Denizcisi, 18.Temmuz.2010 18:24
    2 Sayfa
    1 2
    çocuk, felci, kimler, olan, polio, sekeli, var
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 9.913
    Son Mesaj : 10.Ekim.2014 22:46
    yazar Kayıtsız Üye  son yazılan Mesajı göster
  2. Siyah-Beyaz bir çocuk felci hikayesi [O An]

    Başlatan Lodos Denizcisi, 29.Haziran.2010 01:00
    2 Sayfa
    1 2
    beyaz, çocuk, felci, hikayesi, siyah
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 5.589
    Son Mesaj : 12.Şubat.2012 00:54
    Son yazan ravza54  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    O An

    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 3.451
    Son Mesaj : 25.Aralık.2010 15:02
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.648
    Son Mesaj : 07.Aralık.2010 17:08
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  3. Omurilik hasarı (OF) olan kimler var?

    Başlatan Defnex, 25.Haziran.2010 12:56
    2 Sayfa
    1 2
    felç, felci, hasarı, kim, olan, omurilik, var
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 4.373
    Son Mesaj : 22.Kasım.2010 19:41
    Son yazan Saadet Hanım  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 2.953
    Son Mesaj : 09.Kasım.2010 11:37
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
  4. Dil Felci

    Başlatan Defnex, 31.Ekim.2010 12:20
    dil, felç, felci
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.701
    Son Mesaj : 31.Ekim.2010 13:23
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  5. Karabasan nedir? (uyku felci)

    Başlatan okyanus, 22.Ekim.2010 17:33
    dünyam, engelsiz, felci, karabasan, korku, nedir, uyku
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.927
    Son Mesaj : 22.Ekim.2010 17:47
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.426
    Son Mesaj : 20.Ekim.2010 17:00
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  6. Omurga ve omurilik anatomisi

    Başlatan Defnex, 16.Ekim.2010 18:35
    anatomisi, felç, felci, omurga, omurilik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.603
    Son Mesaj : 16.Ekim.2010 18:35
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  7. Omurilik zedelendikten sonra iyileşirmi?

    Başlatan Defnex, 16.Ekim.2010 18:28
    felç, felci, iyileşirmi, omurilik, sonra, zedelendikten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.949
    Son Mesaj : 16.Ekim.2010 18:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  8. Çocuk Felci (poliomyelit, Polio) Nedir?

    Başlatan Defnex, 29.Temmuz.2010 15:44
    aşı, bilinmeyenler, çocuk, felci, hakkında, nedir, polio, poliomyelit, tedavi, yöntemleri
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 6.349
    Son Mesaj : 15.Ekim.2010 11:23
    Son yazan adminbozkurt  son yazılan Mesajı göster
  9. Felçlilerde İdrar Yolları Enfeksiyonu

    Başlatan Defnex, 14.Ekim.2010 21:28
    enfeksiyonu, felç, felci, felçlilerde, omurilik, İdrar, yolları
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.933
    Son Mesaj : 14.Ekim.2010 21:28
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  10. Omurilik Yaralanması ve Tedavisi

    Başlatan Defnex, 14.Ekim.2010 11:34
    felç, felci, omurilik, tedavisi, yaralanması
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.864
    Son Mesaj : 14.Ekim.2010 11:34
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  11. Yatak Yarası ve Tedavisi

    Başlatan Defnex, 14.Ekim.2010 11:29
    bakım, dekübit, felç, felci, omurilik, tedavi, yarası, yatak, Ülseri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.804
    Son Mesaj : 14.Ekim.2010 11:30
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  12. Hidrofilik Jelli Sonda Kullanımı

    Başlatan okyanus, 09.Ekim.2010 23:37
    cinsellik, engellilerde, felç, felci, hidrofilik, jelli, kullanımı, omurilik, sağlık, sonda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.759
    Son Mesaj : 09.Ekim.2010 23:37
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3.285
    Son Mesaj : 21.Eylül.2010 18:36
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
  13. Kızım, C5 Asia A iyileşme şansı varmı?

    Başlatan HAKAN ÇİZMECİOĞLU, 10.Temmuz.2010 10:58
    2 Sayfa
    1 2
    c5 asia a, felci, iyileşme, omurilik, varmı?, şansı
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 5.319
    Son Mesaj : 08.Eylül.2010 14:04
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 3.390
    Son Mesaj : 08.Eylül.2010 14:02
    yazar HAKAN ÇİZMECİOĞLU  son yazılan Mesajı göster
  14. Serebral palsi (CP)

    Başlatan okyanus, 30.Temmuz.2010 17:31
    beyin, felci, palsi, serebral
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 6.914
    Son Mesaj : 02.Eylül.2010 11:09
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3.037
    Son Mesaj : 16.Ağustos.2010 18:20
    yazar Şaziye  son yazılan Mesajı göster
  15. Omurilik felci sonrası cinsel işlev bozukluğu

    Başlatan Defnex, 09.Temmuz.2010 20:44
    bozukluğu, cinsel, felci, işlev, omurilik, sonrası
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.972
    Son Mesaj : 09.Temmuz.2010 20:44
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  16. Ceviz, kalp krizi ve felci engelliyormuş

    Başlatan FAKIR_GENC, 07.Temmuz.2010 13:09
    ceviz, engelliyormuş, felci, kalp, krizi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.561
    Son Mesaj : 07.Temmuz.2010 13:09
    Son yazan FAKIR_GENC  son yazılan Mesajı göster
  17. Ürolojik sorunlar

    Başlatan okyanus, 27.Haziran.2010 16:45
    felç, felci, omurilik, sorunlar, ürolojik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.929
    Son Mesaj : 27.Haziran.2010 16:45
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor