Arama:

Tag: şiir

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. İnsan / Deniz ve Tanrı

    Başlatan Derinsarı, 25.Mart.2018 16:07
    şiir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.608
    Son Mesaj : 25.Mart.2018 16:07
    Son yazan Derinsarı  son yazılan Mesajı göster
  2. [Duru] S/olmayan Düşlerin Sesi

    Başlatan Duru, 09.Ağustos.2010 09:43
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    düşlerin, henriette, sesi, solmayan, şiir
    • Cevap: 96
    • Görüntüleme: 17.674
    Son Mesaj : 23.Mart.2018 23:10
    Son yazan Duru  son yazılan Mesajı göster
  3. Bu Gecemi de Yine Sana Ayırıyorum...

    Başlatan pesimist57, 29.Eylül.2013 23:48
    aşk, erdinç gür, şiir
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3.006
    Son Mesaj : 30.Eylül.2013 00:24
    Son yazan pesimist57  son yazılan Mesajı göster
  4. Bu gecemi de yine sana ayırıyorum,

    Başlatan pesimist57, 29.Eylül.2013 23:50
    aşk, erdinç gür, gece, şiir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.637
    Son Mesaj : 29.Eylül.2013 23:50
    Son yazan pesimist57  son yazılan Mesajı göster
  5. Dünyama Girmeye Çekindiler - Engelli Şiirleri

    Başlatan Defnex, 31.Ekim.2010 16:50
    2 Sayfa
    1 2
    Çekindiler, dünyama, engelli, girmeye, şiir, şiirleri
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 7.268
    Son Mesaj : 30.Haziran.2012 06:11
    Son yazan kushnerrxalf  son yazılan Mesajı göster
  6. Yok olur engellerim

    Başlatan engelsiz, 01.Aralık.2010 11:01
    engellerim, olur, ülkü duysak, yok, şiir
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.627
    Son Mesaj : 12.Ocak.2011 23:06
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  7. Sessizliğin Sesi Çocuk...

    Başlatan MOONSE, 24.Kasım.2010 09:33
    çocuk, engel, sesi, sessizliğin, şiir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.567
    Son Mesaj : 03.Ocak.2011 13:56
    Son yazan Gülseda  son yazılan Mesajı göster
  8. Ayakkabıların Emeği - Engelli Şiirleri

    Başlatan Defnex, 25.Aralık.2010 13:51
    engelli, sakat, özürlü, şiir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.297
    Son Mesaj : 25.Aralık.2010 13:51
    Son yazan Defnex  son yazılan Mesajı göster
  9. Bizler Özürlüyüz - Engelli Şiirleri

    Başlatan Defnex, 25.Aralık.2010 01:05
    engeli, sakat, özürlü, şiir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.082
    Son Mesaj : 25.Aralık.2010 01:10
    Son yazan ismail çamlıdere  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 29
    • Görüntüleme: 5.897
    Son Mesaj : 16.Kasım.2010 22:36
    yazar sevdiye_88  son yazılan Mesajı göster
  10. [sevdaya_hasret] Şiir mi dediniz?

    Başlatan sevdaya_hasret, 30.Ağustos.2010 00:45
    dediniz, hasret, ozan, sevdaya, şahin, şair, şiir, şiirmi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.942
    Son Mesaj : 02.Kasım.2010 16:52
    Son yazan Nasreddin Hoca  son yazılan Mesajı göster
  11. [ağlayan çocuk] Umut

    Başlatan ağlayan çocuk, 24.Eylül.2010 16:06
    ağlayan, çocuk, kendi, umut, veşiirleriniz, yazılarınız, şair, şiir
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.039
    Son Mesaj : 02.Kasım.2010 16:50
    Son yazan Nasreddin Hoca  son yazılan Mesajı göster
  12. Engelliler için yazılmış bir şiir

    Başlatan karcicegi, 13.Ekim.2010 23:00
    bedensel, engelli, olsaydın, ortopedik, sakat, sen, özürlü, şiir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.641
    Son Mesaj : 13.Ekim.2010 23:02
    Son yazan karcicegi  son yazılan Mesajı göster
  13. Karanlıklarda ışık aramak

    Başlatan okyanus, 25.Haziran.2010 14:39
    aramak, karanlıklarda, ışık, şiir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.984
    Son Mesaj : 11.Ekim.2010 21:04
    Son yazan okyanus  son yazılan Mesajı göster
  14. Susamadım / Engelli Şiirleri

    Başlatan Lodos Denizcisi, 07.Eylül.2010 23:24
    duru, engelli, susamadım, özürlü, şiir, şiirleri
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.383
    Son Mesaj : 08.Eylül.2010 12:36
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  15. Ve yaşamak için

    Başlatan engelsiz, 07.Eylül.2010 11:18
    engel, için, veyaşamak, şiir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.737
    Son Mesaj : 07.Eylül.2010 11:18
    Son yazan engelsiz  son yazılan Mesajı göster
  16. Mahkum

    Başlatan okyanus, 21.Ağustos.2010 02:02
    dünyam, engelli, engelsiz, mahkum, şiir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.971
    Son Mesaj : 23.Ağustos.2010 18:55
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  17. Alzheimer Gölgesinde Sevmek

    Başlatan okyanus, 22.Ağustos.2010 18:07
    alzheimer, dünyam, engelli, engelsiz, gölgesinde, sevmek, şiir, şiirleri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.417
    Son Mesaj : 23.Ağustos.2010 18:52
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  18. Sen Özürlü Olsaydın !

    Başlatan fa4264, 06.Ağustos.2010 12:20
    engelli, olsaydın, sen, özürlü, şiir
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.765
    Son Mesaj : 07.Ağustos.2010 21:06
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  19. Neden öyle bakıyorsun bana?

    Başlatan okyanus, 28.Temmuz.2010 00:15
    bakıyorsun, bana, engelli, neden, öyle, şiir
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 2.740
    Son Mesaj : 30.Temmuz.2010 22:18
    Son yazan FAKIR_GENC  son yazılan Mesajı göster
  20. Ben bir otistiğim

    Başlatan Jarnana, 17.Temmuz.2010 22:51
    ben, bir, engelli, otistiğim, otistik, şiir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.173
    Son Mesaj : 22.Temmuz.2010 21:57
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  21. Adımız otistik, ruhumuz değil

    Başlatan okyanus, 07.Temmuz.2010 00:24
    adımız, değil, engelli, otistik, ruhumuz, özürlü, şiir
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.965
    Son Mesaj : 08.Temmuz.2010 00:05
    Son yazan Jarnana  son yazılan Mesajı göster
  22. Doğum günümde bacaklarım uzayacak..!

    Başlatan okyanus, 25.Haziran.2010 23:56
    bacaklarım, doğum, engelli, günümde, uzayacak, özürlü, şiir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.094
    Son Mesaj : 04.Temmuz.2010 11:48
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  23. Üç aralık engelliler günü

    Başlatan Defnex, 25.Haziran.2010 13:47
    aralık, dünya, engelli, özürlü, şiir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.010
    Son Mesaj : 01.Temmuz.2010 20:17
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
  24. Engelliler

    Başlatan okyanus, 25.Haziran.2010 14:42
    ağlamıyorlar, engelliler, seviyorum, şiir
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.853
    Son Mesaj : 01.Temmuz.2010 20:07
    Son yazan DELIDOLU  son yazılan Mesajı göster
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2