İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2. Engelliler Konulu Şiir Yarışması

Engelsiz Dünyam – Engelliler Platformunun düzenlediği 2.Engelliler Konulu Şiir Yarışması şartları aşağıdaki gibidir.

Katılım Şartları
1- Yarışmaya katılacağınız şiir kesinlikle SİZE AİT OLMALIDIR. İnternetten alıntı,kopyalama şiirlerle katılmak yasaktır.

2- Yarışmaya katılım gösterdikten sonra katılımınızı sildirmeniz veya şiiri değiştirmeniz yasaktır.

3- Yarışmaya katılım yapacağınız şiir daha önce başka platformlarda internet ortamında kesinlikle yayınlanmamış, derece almamış olması gerekmektedir.

4-Yarışmaya sadece 1 (bir) şiirle katılabilirsiniz.

5-Açtığınız şiir konusunun bir başlığı olmak zorundadır.

6-Gönderdiğiniz şiirler ilk etapta kimseye gösterilmeyecek sadece site adminin göreceği şekilde özel bir bölümde başvuru aşamasında ve şiir gönderme süresince kimsenin görmeyeceği şekilde muhafaza edilecektir.

7-Başka yerlerden alıntı olduğu veya aynı ip adresiyle gönderilen birden fazla şiirler onaylanmayacak,diskalifiye edilecektir.

8-Şiirlerin altına gerçek isim,soyad veya rumuz(nick) ekleme konusunu sizin isteğinize bırakıyoruz.

9- Bu yarışmaya katılmakla, www.engelsizdunyam.org sitesine göndermiş olduğunuz şiirleri site admini olarak sizin isminiz veya rumuzunuzla istediği yerde yayımlama hakkına sahip olduğunu kabul etmiş sayılırsınız.

10- Yarışmaya katılım ve şiir göndermek için www.engelsizdunyam.org sitesine üye olmanız şarttır. Bu şunun için önemlidir. Yarışmaya gölge düşerecek herhangi bir eyleme engel olmak için şiir gönderen kişinin kullandığı mail adresi ve ip adresini tespit etmek, bir kişinin birden fazla şiir göndermesini engellemek amaçlıdır.

Ödülller:
Ödüller sembolik olup Engelliler Haftasına girdiğimiz şu günlerde engelli bilincini insanlarımıza aşılamaya yönelik faaliyetleri teşvik etmektir.
Yarışma Birincisi: 30 TL (kontör)
Yarışma İkincisi: 20 TL (kontör)
Yarışma Üçüncüsü:10 TL (kontör)

Yarışmaya Katılım, Şiir gönderme başlangıc ve bitiş tarihleri :
Yarışmaya Katılım şekli ve Şiir gönderme başlangıç – bitiş tarihleri :
Yarışmaya katılım için http://www.engelsizdunyam.org/newthr…ewthread&f=176 linke tıkladıktan sonra öncelikle sitemize üye olacak sonra Yeni Konu aç sekmesine tıklayarak şiirinizi göndereceksiniz. Şiiriniz katılım süreci boyunca kimseye görünmeyecektir. Şiirler 08/05/2013 – 25/05/2013 tarihleri arasında gönderilecektir.

Değerlendirme:
26/05/2013 – 01/06/2013 Tarihleri arasında dereceye girenleri belirlemek için www.engelsizdunyam.org sitesinde şiirler herkesin görmesi, okuması için açılacaktır.Şiirlerin açıldığı günden başlayarak 6 gün süreyle şiirleri okunup, şiir konularının içerisinde üzerinde oy kullanmanız için anket açılacaktır. Ayrıca facebook sayfalarımız olan http://facebook.com/ozurlumemursecmesinavi ve http://facebook.com/engelsizdunyam oy kullanımı için anket açılacaktır.

02.06.2013 günü yapılacak oy sayımı sonrasında en çok oy alan ilk 3 (Üç) şiir aldığı oy oranına göre sıralanarak dereceleri belirlenecek ve ödül kazanmış olacaklardır.

-Yarışma ödüllerine www.engelsizdunyam.org site yönetimi sponsor olmuştur.

Yarışmaya şiir gönderdiğiniz anda yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılırsınız.

Kuralları okudum,kabul ediyorum ve şiir göndermek istiyorum. TIKLAYIN

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın