İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018 EKPSS Geç Başvuruları Başladı

EKPSS Başvurusunu Kaçıranlar Dikkat: Geç Başvuru Tarihi  13-14 Mart

EKPSS İÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 13-14 Mart 2018 (Sınav ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)

2018-EKPSS/Kura için başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde yaptıktan sonra sınav/kura başvuru ücretini yatırınız.

2018-EKPSS/Kura için başvurunuzu tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz. Sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edinerek özenle saklayınız.

• Başvuru bilgilerinizin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine girilmiş olması 2018-EKPSS/Kura’ya başvuru için yeterli değildir. Sınav/kura başvuru ücretini süresi içinde yatırmadığınız takdirde başvurunuz tamamlanmamış olacağından, sisteme girilmiş olan başvuru bilgileriniz geçersiz sayılacak ve işleme alınmayacaktır.

• Adayların, sınav günü saat 10.00’a kadar sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. Bu Kılavuz, “Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” ile buna bağlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında imzalanan “Protokol” hükümleri uyarınca; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığının görüşleri de alınmak suretiyle ÖSYM tarafından hazırlanmıştır. Sınava/kuraya başvuran adaylar, Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılır.

6114 sayılı Kanun’un 7. maddesinin 5. fıkrası gereği sınav/kura ile ilgili her türlü açıklama ve duyurular, başvuru sınav/yerleştirme sonuçlarının adaylara duyurulması, Başkanlığın internet sayfasında yapılır. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. ÖSYM tarafından sınav ve yerleştirmelerle ilgili olarak alınan yeni kararlar ve gerekli görülen değişikliklere ilişkin bilgiler, ÖSYM’nin internet sayfasından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu nedenle, ilgililerin ÖSYM’nin internet sayfasını sık sık kontrol etmeleri yararlarına olacaktır.

KURAYA KATILACAKLAR İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ : 2-16 MAYIS 2018- (Ücret ödeme için son gün 17 Mayıs 2018)
EKPSS SINAV TARİHİ : 22 NİSAN 2018
SINAV SAATİ : 10.15
EKPSS SINAV ÜCRETİ : 110,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY
İÇİN 110,00 TL’DİR. 30,00 TL ADAY TARAFINDAN YATIRILACAKTIR.

80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

KURAYA KATILACAK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ : 15,00 TL (BU ÜCRET, ADAY TARAFINDAN 2-17 MAYIS 2018 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.)

EKPSS İÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 13-14 Mart 2018 (Sınav ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)

KURAYA KATILACAK ADAYLAR İÇİN GEÇ BAŞVURU GÜNÜ : 29-30 Mayıs 2018 (Başvuru ücreti Geç Başvuru Gününde ödenir.)

BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ : 5,00 TL

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın