2012 yılında engellilerin eline asgari ücretten ne kadar maaş geçer?
2012 yılının 01.01.2012-30.06.2012 tarihleri arasında engellilerin eline asgari ücretten geçecek rakamları sakatlık derecelerine göre aşağıdaki tabloda hesapladım.Umarım işinize yarar.
arkadaşlar asgeri ücret 701 ytl benim %66 özürlü roporum var benim maaşım ne kadar olacak ben bunu ögrenmek istiyorum yardımlarınız için teşekür ederi..
Sevgili Akın, Vergi indiriminiz Maliyeden 2.derece engelli olarak (II. Derece Sakatlar Çalışma gücünün asgari % 60 - %79 arası kaybetmiş olanlar)onaylanmışsa asgari ücretten 747,68 (AGİ- asgari geçim indirimi dahil) almanız gerekmektedir.
10 Yorumlar
Bu ücretler engellilerin memurluğa yerleştirildiğinde alacağı ücretler mi?
YanıtlayınSilHayır. Bu özel sektörde asgari ücretle çalışan engelliler içindir.
Silbilgiler için teşekkür ederim
YanıtlayınSilPeki ömss'den sonra memur olacak engelliler ne kadar maaş alacaklar? Bu konu hakkında bilginiz var mı?
YanıtlayınSilEğitim düzeylerine ve vergi indiriminden yararlanma durumlarına göre ortalama 1400 lira 1700 arası maaş alacaklardır.
SilBilgilendirme İçin Teşekkürler
YanıtlayınSilkonu çok işime yaradı teşekkür ediyorum
YanıtlayınSilarkadaşlar asgeri ücret 701 ytl benim %66 özürlü roporum var benim maaşım ne kadar olacak ben bunu ögrenmek istiyorum yardımlarınız için teşekür ederi..
YanıtlayınSilSevgili Akın,
SilVergi indiriminiz Maliyeden 2.derece engelli olarak (II. Derece Sakatlar Çalışma gücünün asgari % 60 - %79 arası kaybetmiş olanlar)onaylanmışsa asgari ücretten 747,68 (AGİ- asgari geçim indirimi dahil) almanız gerekmektedir.
hocam yani askeri ücretden 46,54 tl fazla para alacaz yani çok güzel bozdur bozdur harca yani teşekür ederim hayırlı akşamlat
SilMesajınız onaylandıktan sonra görünecektir. Engelliler Haber ve Bilgi Portalı