İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dünyanın en minik annesini gördünüz mü?

Uzmanların hamileliğin ölümle sonuçlanabileceği uyarısına rağmen dünyanın en kısa boylu kadını Stacey Herald üçüncü bebeğini doğurmaya hazırlanıyor.

35 yaşındaki Stacey Herald ve kocası Will, çocuklarının kendilerine tanrının bir hediyesi olduğunu söylüyor.

Doktorların ölümcül olabilir uyarısını ise , ‘Biz ikiden fazla çocuk yapmayı planlamadık, sadece onların tanrının büyük bir hediyesi olduğunu düşündük” diyor.

Tekerlekli sandalye kullanan yaklaşık 60 cm boyundaki Stacey ve Will, 2000 yılında bir süpermarkette çalışırken tanıştı. İkili 2004 yılında evlendi ve iki çocuk sahibi oldu.

Doktorlar üçüncü bebeğin çok büyük olduğunu için annenin iç organlarına zarar verebileceği ve ölümüne neden olabileceği uyarısında bulunuyor.

Stacey’nin ilk bebeği Kateri 2006 yılında doğdu. İkinci kızı Makaya ise 2008 yılında. Her iki bebek de şu anda ilk oğluna 30 haftalık hamile olan annelerinden daha iri.

7 Yorum

  1. Anne olma isteği , insanın her şeye gögüs germesine neden oluyor sanırım .

    Anne olunca anlarsın sözü , 18 – 20 yaşlar da ne kadar sıkıcı ve anlamsız gelirdi bana..

    Ya şimdi..
    Anne olunca anladım..

    Umarım sorunsuz bir doğum gerçekleştirir ve bebeğini kucağına almayı allah nasip eder.

    Yazını okuyunca kendime ,bu olayın içinde olsam ben ne yapardım sorusunu sordum.

    Sanırım ikinci bebekten sonra , ne kendimi ne de doğacak bebeği riske atmak istemez.İkinci bebekten sonra gereken tıbbi önlemleri alırdım.Eğer bana bir şey olursa , geride üç küçük melek bırakmak zorunda kalmak daha acı verici bence…bunu yapmaya hakkım olduğunu sanmıyorum..

    Sevgiler..

  2. Sevgili Sihirli Sepet,
    Rabiim herşeye kadirdir.Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Palyözi,
    Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Doğa,
    Anne olma duygusu her bayana değer katar.Anneliği anneler daha iyi bilir.Sizde bir annesiniz ve bu yazıya konu annenın duygularını çok iyi anlıyorsunuz. Umarım bu çocukda sağlık bir şekilde doğar ve birdaha bu derece riske girmezler inş.Çünkü engelli bir çocuk dünyaya getirme olasılığı çok yüksek.Kimsenin engelli olma olasılığı çok yüksek bir çocuğu dünyaya getirme riskini bilerek yapmasına açıkça gönlüm razı olmaz.
    Değerli yorumun için teşekkürler değerli kardeşim.

    Sevgiyle ve sağlıcakla kalınız…

  3. Yaradanımızın bize gösterdiği mucizelerden biri bu fakat anne olma isteği normal ama kendini tehlikeye atıp geride kalan o bebekleride düşünmemesi ayrıca düşünülecek bir konu…

  4. Sevgili Maya,
    Çok haklısın.Doğacak çocuğuda düşünmek lazım.Tedbirli olmak lazım.Yoksa ömür boyu acı çekecek bir çocuğu dünyaya getirmek bize ve topluma ne fayda getirir ki. Biraz daha düşünceli olmak lazım. Değerli yorumun ve ziyaretin için teşekkürler.

  5. Mutlaka anne olma isteği yada gelen bebeği dğnyaya getirme duygusu normal ama bu çocuklara yetebilme onlara sahip çıkabilme noktasında kafama takılan bir durum var. Sağlıksal olarak zaten şartlar çok zorlanmış. Üstelik çocuklar çok küçük yaş aralığına sahip. Hani aile planlaması da insan hayatı için önemlidir. Yine de bravu valla. Onca sağlık insan varki cesaret edemiyor. İlişkileri yansıttıkları gibiyse söylenecek hiç bir şey yok. Allah ayırmasın .

Bir yanıt yazın