İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Engelsiz Dünyam Günün Bloğu olmuş ama Haberim olmamış !

Ne trajikomik bir başlık değil mi?  Her zaman Bloxoo‘da imrenerek baktığımız günün bloğu olma fikri benim için bir hayalden öteye gitmiyordu. Fakat ne talihsizliktir günün bloğumu olduğum 06 Eylül 2009 günü Bloxoo’ya girmedim.Günün bloğu olduğundan da dolayısıyle haberim olmadı. Benim anlayamadığım bir nokta günün bloğu olduğun gün ziyaretçi sayımın artması gerekir diye düşünürdüm.Fakat o gün sayaçlarda bariz bir trafik artışı olmadı bende uyanamadım tabi.Ayrıca Bloxoo’da günün bloğu olduğumu görüpte bana haber vermek isteyenin veya tebrik için olsun bloğumda yorum yaparak bunu bildirenin hiç olmaması tuhafıma gitti.Peki ne zaman haberin oldu derseniz 07 Eylül saat 01:10 da Bloxoo’ya bugün hiç girmedim bir bakıyım dedim.Sayfamın tebriklerle dolduğunu gördüm.Ama günün bloğu tanıtımı yazısı çokdan kalkmıştı.

Şimdi diyeceksiniz ki ne önemi var günün bloğu olmanın; önemli olan gönüllerin bloğu ol yeter diyebilirsiniz.Şu açıdan da bakarsanız, günün bloğu olmak demek bir çok gönüle ulaşmak için bir kapı,bir yol demek diye düşündüm.Fakat gördüm ki günün bloğu olmak ziyaretçi sayısına pek bir etki etmiyor.Ama Bloxoo platformunda gereken ilgiyi görmüş. Tebriklerle dolup taşmış.Dolayısıyle çok mutlu oldum.Tüm blogcu kardeşlerime böyle güzel bir duyguyu tadmak nasip olsun.

Ne ise artık olan olmuş, haberimiz olmamış artık bize düşen ağırdan da olsa ulaşbildiğimiz yerlere yavaş yavaş ulaşmak gönüllerde yaptığım güzel çalışmalarla taht kurmaktır. Son olarak beni Günün Bloğu olmaya layık gören değerli Bloxoo yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca beni tebrik ederek,değerli yorumlarını esirgemeyen tüm blogseverlere,engelli dostlarına şükranlarımı sunarım.Sevgiyle ve sağlıcakla kalın…

24 Yorum

  1. Sevgili Noengel.. dün pazar olmasından dolayı bende girmemiştim bloxo ya.. görseydim..mutlaka haberdar ederdim..

    Ama senin de dediğin gibi önemli olan senin..bizim gönüllerimiz de.. ve bloglarımız da yer alman..

    Tebrık ederım..basarılısın..basarın kat be kat artsın..

  2. Canım arkadaşım,
    Bana da aynı şey olmuştu, biliyorsun. Ama, hiç önemi yok bunun. Çünkü, önceki gibi fazla önem verilmiyor. Önceden günün blogu olanın, blogu ziyaretçiden geçilmezdi. Şimdi bakıyorum da, senin de belirttiğin gibi, ziyaretçilere pek etkisi yok. Vardır mutlaka ama, çok az var.

    Ben şöyle düşündüm; bloguna gelmiş olup bloxoo'ya gelmiyeceğin hiç aklıma dahi gelmedi. Dedim, her halde bir yerlere gitmiştir. Birileri ile beraber.. 🙂

    Canım arkadaşım, bloxoo da birincilik nedir ki, senin yüreğin zaten herkesin birincisi.. Yüreğine sağlık..

    Sevgiyle kal..

  3. Sevgili DBP,
    Çok teşekkür ederim.

    Sevgili Sİhirli Sepet,
    Çok teşekkür ederim.

    Sevgili Hakan-can kardeşim,
    Böyle düşündüğün ve tebriğin için çok teşekkürler.

    Sevgili Doğa,
    Haberdar edeceğinize inancım sonsuz arkadaşım.Şimdi daha iyi anlıyorum ki günün bloğu olmak o kadar önemli değil sizin gibi değerli kardeşlerimin yanımda olduğunu bilmek daha güzel.Değerli yorumun ve tebriğin için teşekkürler.

    Sevgili Neslihan,
    Günün bloğu olmamam en çok sevinenlerdensin.Çok teşekkür ederim.

    Sevgili Siyah kelebek,
    Bende size çok çok teşekkür ederim.Saolun varolun.

    Sevgili İçimdeki Yolculuk,
    Çok teşekkür ederim.

    Sevgili The Turk,
    Haklısın ya ilk şok ile baya bir şaşırmıştım.Ama şimdi bunun hiç öenmi olmadığını daha iyti anladım.Sizlerin yanımda olduğunu bilmek daha güzel.Değerli yorumun ve tebriğin için çok teşekkür ederim.

    Sevgili Haylaz Peri,
    Tebriğin için teşekkürler.Yorum konusunda yine değişiklik yaptım.Umarım sıkıntı yaşamassın .Ayrıca değerli yorumculara bir öneri, yorumunuzu yazdıktan sonra üstünü karartıp,kopyalamanız, yazınızın kaybolmasını engellemk için güzel bir tedbir diye düşünüyorum.

    Sevgili Nezihe Ak İnci,
    Çok teşekkür ederim.

    Sevgili Arzucum,
    Evet sanada aynı şey olmuş, o zamanda ben sana haber edememiştim. Telfon numarası fikri,espirisi güzeldi.Bunu değerlendirmeye alacağım.
    Ayrıca günün bloğu olmak eskiden daha bir polülarite açısından anlamlıydı.Şimdi cidden anladım ki fazla bir önemi yok.
    Senin yüreğin zaten herkesin birincisi diyerek beni çok mutlu ettin. saolasın canım arkadaşım.Zaten bloğuma hep yüreği temiz, güzel insanlar geliyor.Buda ayrıca bir mutluluk kaynağı benim için.
    Değerli yorumun,tebriğin ve bu güzel sözlerin için teşekkürler canım arkadaşım.

    Sevgili Ferzan,
    Notunu aldım uygulayacağım.

    Burada tebriklerini ileten tüm yüreği güzel insanlara sonsuz teşekkürler.Sevgiyşe ve sağlıcakla kalınız..

  4. Canım kardeşim bende yeni gördüm ve seni tebrik etmek istedim günün blogu olmak değil ama gönüllerin blogu olmak bence çok daha önemli :)nasılsın hayat nasıl gidiyor ben bu aralar yine bloga pek bakamıyorum malum hem tatil hemde cadımın kursları çok yoğun inş bu aydan sonra hergün sizlerle olacam başarıların daim olsun kardeşim tüm sevgilerimle

  5. ewa ewa

    slm arkadaşım öncelikle şunu söylemek istiyorum burda olmak çok güzel…

    tebrikler daha nice hayalinin gerçekleşmesi dileğiyle..
    sevgiler..

  6. Selam Ewa,
    Öncelikle bloğuma hoş geldin,sefalar getridin.Bende senin gibi değerli bir arkadaşı bloğumda görmekten mutluluk duyacağım.
    Ayrıca tebrik mesajın için çok teşekkürler.
    Sağlıcakla ve mutlulukla kal…

  7. Burdanda tebrik edeyim sizi kardeşim.kocaman TEBRİKLER:)

    Birde sizden bir ricam olacak olurki birgün bende günün bloğu olursam ana sayfada günün bloğunun resmi çıkıyor ya ordan PrtScn tuşuna basıp BENİM BLOĞU paintlerseniz sevinirim unutmayın olurmu:=)?

    SELAM VE DUA İLE…

  8. Sevgili Reyyan,
    Tebriğin için teşekkürler.
    Yakın zamanda günün bloğu olacağını düşünüyorum.Denk geldiğim takdirde bahsetmiş olduğunu görevi memnuniyetle yapacağımdan emin olabilirsin.Ancak şöyle bir durum var.Ertesi günde geriye dönük günün bloğunu görme şansın olabiliyor.
    Değerli yorumun ve ziyaretin için çok teşekkürler.

  9. Selam rica ederim ne demek.Elimden geldiğince ve müsait oldukça ziyaretinize geleceğim inşaallah. Noengel inanın ertesi günde geriye dönük günün bloğunu görme şansım olduğunu bilmiyordum:( sayenizde bilgilendim:=)Teşekkürler.Bende birgün günün bloğu olursam ve bunu göremezsem çok üzülürüm hayırlısı olsun inşaallah.

    Birde size birşey sormak için uğradım LinkWithin eklemek istiyorum birçok arkadaşımda benzer yazılar için LinkWithin seçeneğini eklemiş, hatta sizde de gördüm:)çok güzel birşey. LinkWithini eklemek ücretlimidir?

    İYİ AKŞAMLAR…

  10. Sevgili Reyyan,
    Eminim günün bloğu olduğunu hep beraber göreceğiz.

    LinkWithin olayı ücretsizdir.
    http://www.linkwithin.com/learn bu linki adres çubuğuna yapıştırıp ilgili sayfaya gidiyorsun.Sağda duran mavi renkli bölüme email,site linki bölümünü dolduruyor.Alttaki bloger seçeneğine seçiyor ve en son olarak ta kaç tane konu başlığının ,resminin görinmesini istediğini seçiyorsun. Büyük mavi yazı olan Get widget bölümüne tıklıyorsun. Bu işlem esnasında bazen takılma oluyor ve hemen kabul etmiyor.Israrla bir kaç kez dene yine olmazsa ertesi gün dene olacaktır.Sonrasında sana bir html kodu verilecek bunu bloger saplonun widget ekle bölümündeki gadget lerden html,script bölüne yapıştırıyorsun. bu gadgetı taşıma yöntemiyle yazıların altına gelecek şekilde ekliyorsun.Kolay gelsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.Saygılar.

  11. Selam Noengel zahmet edip uzun uzun yazmış ve çok güzel anlatmışsınız BİRDE SAYFAMA BIRAKMIŞSINIZ YORUMUNUZU:) teşekkür ediyorum inş yapabilirim:=)Müsait zamanda yapmaya çalışacağım.
    Güzel dileğiniz içinde sağolun varolun.

    İYİ AKŞAMLAR…

Bir yanıt yazın