İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mutluluğun Resmi

Mutluluk ayakkabısı olmayan bir çocuğa yeni bir ayakkabı alındığında, yüzünde ki gülümsemedir.

16 Yorum

  1. Mutluluk , hiç tanımadığınız birinin , zaman ve emek harcayarak , sizin isteğinize kayıtsız kalmamasıdır.

    Tekrar teşekkür ederim , sanırım bugünüm size sürekli karşılaştığımız yerler de teşekkür etmekle son bulacak 🙂

    Sevgiler..

  2. Her zaman kelimelerle anlatılmaz mutluluk..Sessiz bir bakış,elele tutuşmak,sımsıkı sarılmak..Mutlulukla bağlantı kurmak için bir çocuğun yüzüne bakmak yeterli..Özellikle masum hayallerine kavuştuklarında..Resim size ait sanırım?

  3. Sevgili Doğa,
    Mutluluk tarifiniz çok güzeldi.Bu onure edici sözleriniz için çok teşekkür ederim.
    Size sevdiklerinizle mutluluklar dilerim.

    Sevgili Ebruli,
    Bazen kelimler yetmez mutluluğu anlatmaya işte sizin bahsettiğiniz bu haller bazen en güzel tariftir.
    Bu resimin konusu,fikri başkasına ait, çizim bana aittir.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.

  4. Süpperrr olmuşş.Bir ara ben de resim dersi almaya heveslenmiştim.Sanatçı olunmaz sanatçı doğulur sözünü doğrulamaktan ileri gidemedim 🙂 Emeklerinize sağlık.Çok beğendim çokkk.

  5. Sevgili Ebruli,
    Beğendiğinize ve bu onure edici sözlerinize çok sevindim.Teşekkürler. Bir yerde okumuştum hayatın renksizliğini en iyi,en güzel yansıtan karakalem çizimlerdir.Bende hayatın güzelliklerini kısacası O anı kalemimin ucunda yakalamaya,anlatmaya çalışıyorum.Değerli yorumunuz için çook teşekkür ederim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın..

  6. Evet, mutluluk bazen bir çocuğu gülümsetebilmek.. Bazen de, bizi gülümsetebilen küçücük ayrıntılardır..

    Küçük çocuğun mutluluk gülümsemesi, bizi de mutlu ettiğine göre, insanların kolayca ve küçük şeylerle bile mutlu olabilecekleri, çok açık bir durum değil mi?

    O halde, niye bu kadar mutsuz bir dünyada yaşıyoruz??.. Kendimize bu sorgulamayı yapabilirsek, mutsuzlukların nedeni ortaya çıkacaktır. Nedeni bulunan bir sorunun, çözümü de kendiliğinden gelecektir.

    Canım arkadaşım, hem çizimin için, hem de bu mutluluk açılımına yol açtığın için, çok teşekkürler.. :))

    Sevgilerimle..

  7. Yaşamımızda son istasyona vardığımızda ben aslında "MUTLULUĞU" arıyordum demek için çok geç olmadan, mutluluk seraplarının peşinden koşmayı bırakıp mutluluğu gerçekten olduğu yerde aramanın ve bu koşuşturmada içerisinde her gün bizim için doğan güneşin ışıltılarının artık farkına varmanın zamanı gelmedi mi sizce de? Ne dersiniz?

    O zaman, gelin sizi monoton hayatınızın içinden alıp, mutluluğun olduğu diyara götürelim
    sadece bir dilek Allah'a Ulaşmayı Dilemek o kadar kolay kı ama kalpten olması şart…

    Resimde çok güzel oluş bu arada…

  8. ''mutluluk maldan mülkten değil;bizim bunlara verdiğimiz değerden gelir.işimizden değil;işimiz karşısındaki tutumumuzdan gelir.başarıdan değil;bu başarının elde edilmesiyle ulaştığımız gelişmeden gelir.''

  9. mutluluk;güzel bir yaz ilkindisinde yemyeşil yapraklara güneş ışığının vurmasıdır,sapsarı kumlarda denizi seyretmektir,bir arkadaşından selam almaktır,bir elinde kahve bir elinde kitabın ayaklarını uzatmaktır balkonda,anneyi-babayı kardeşleri sevmektir,bir sevgilinin gözlerine bakmaktır,en sevdiğin yemeği ya da tatlıyı yemektir,kendine küçük bir hediye almaktır…

  10. Sevgili Arzucum,
    Neden mutsuz bir dünyada yaşıyoruz? Sorusuna istinaden genel anlamda mutluluk herzaman çok yakınımızda ama kimileri mutluluğu gözünde çok büyüttüğü için mutsuz bir hava oluşuyor.Biz mutluluğu uzaklarda ararken hep o yakınımızda duruyor.Bazen farkında bile olamayabiliyoruz.
    Değerli yorumun için teşekkürler canım arkadaşım.Sağlıcakla kal…

    Sevgili Muko,
    Mutluluğu kalbimizde ki inançla doğru orantılı olarak artırabildiğimiz yadsınamaz bir gerçektir.Yeter ki bazı değerlerin bilincinde olalım.
    Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili İçimdeki Yolculuk,
    Kırılan bir eşyaya verdiğimiz değer o eşyanın kırılmadan önceki haliyle doğru orantılıdır.Ne kadar o eşyaya çok değer verirsek,kırıldığında o kadar çok üzülürüz.Bu yüzden neye ne kadar değer vereceğimizin bilincinde olmak hepimizin yararına olacaktır.Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Sihirli Sepet,
    Ne güzel örnekler vermişsin.Mutluluk nedir diyenlere küçük bir demet sunmuşsun.Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili DBP,
    Mutluluğa dair güzel bir örnek.Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Kubra Zeynep Kara,
    Beğendiğine sevindim.Sizede hayırlı haftalar diler, yorumun için teşekkür ederim.

  11. Sevgili Gülnaz,
    İstemek başarmanın yarısı olduğunu göre, bunu mutluluk içinde söyleyebiliriz.Değerli yorumun için teşekkürler.Sağlıcakla kal…

  12. Sevgili Neziha Ak İnci,
    Öncelikle hoş geldiniz.
    Mutluk heryerde gizli.Bulmak için aramak,farketmeye çalışmak gerek.Resmimi beğendiğinize, ziyaretinize ve değerli yorumunuza asıl ben teşekkür ederim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın…

Bir yanıt yazın