İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İsimsiz Karakalem Porte,Arkadaş Karakalem resimleri

Şimdi isimsiz karakalem portre olur mu demeyin.Oluyor.Nasıl oluyormuş anlatayım.
Bu çizime konu kahramanımız tamamen rastlantıdan ibarettir.Geçenlerde nüfus kağıdım eskidiği için bir fotoğrafçıya gittim.Fotoğrafçı resmimi bir güzel çekti.Bilgisayarında rütuş yaparken benım aklıma bu fotoğrafları telefonumun hafıza kartına atabilme ihtimali geldi.Durumu söyledim o da hemen atalım dedi.Fotoğrafçı cep telefonumun hafıza kartına bakarken,karakalem çizimlerimi gördü.Ve hayran kaldı.Abi dedi benimde resmimi yap kaç para istersen vereyim dedi.Ben bu işi para için yapmıyorum sadece hobi benimkisi dedim.Ama seni kırmayayım bir şartla yaparım dedim.Benim bir sitem var o sitede senin ismini belirtmeden yayınlarsam , bu şekilde yaparım dedim.O da kabul etti. Ve İsimsiz Portre başlığıma konu post yayınlanmış oldu.

Yazar : NoEngel

15 Yorum

  1. selamlar günaydınlar,kara kalem çalışmalrınız o kadar hoşki yüreğinize sağlık …
    hep istemişimdir yıllarca kara kalem öğrenmek yada ne bilim işte belki yapabilirim diye uğraştım baya bi ama olmadı,sonralardan anladımki kara kalem öğrenilecek bişey deyil insanın kendinde olan çok özel meziyet,ve sizi tebrik ediyorum bu kadar özel bir yeteğeniz olduğu için 🙂
    mutlu günler dilerim 🙂

  2. A.Selam Fisun hanım.Öncelikle çizimlerimi beğendiğiniz ve övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim.
    Yetenek gerçekten sonradan kazanılmıyor.Her insana Allah tarafından bir yetenek verilmiş bunu keşfetmek bize kalmış.Bu samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim.Yüreğinize sağlık.
    Sağlıcakla kalın…

  3. Sitenize farklı bir konu için girip incelerken , karakalem çalışmalarınızı görünce bende çok mutlu olmuştum. Fotoğraf sanatı ile ilgili yeni yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum , ancak karakalem benim hep hayran olduğumbir daldı. Yaptıgınız calısmalardan dolayı sızı gonulden tebrık ederım. Ben de bır gun, bıraz yuzsuzluk yapıp 🙂 Doğa nın karakalem çalışmasını ısteyecegım sızden..

  4. Sevgili Doğa,
    Ne demek zevkle yaparım.Doğanın yüzünde oluşucak o gülümseme benım ıcın cok sey ıfade eder.Uygun resımı bulduğunuzda maıl adresıme atmanız yeterli.Sağlıcakla kalın…

  5. Sevgili desperately,
    Beğendiğinize sevindim.Değerli yorumun ve ziyaretin için teşekkürler.Sağlıcakla kal…

    Sevgili Doğa,
    Resmini yapmak için sabırsızlanıyorum.İnşallah çok güzel olacak.Sağlıcakla kal…

  6. NoEngel, öncelikle sitenin header ını çok beğendim.çok anlamlı.benim gibi düz çizgi bile çizemeyen birinin yorumu ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama çizimlerin de çok güzel 🙂

  7. kara kalem çalışmalarınız çok güzel bende seviyorum böyle resim çizmeyi ama sizin gibi böyle yetenek olmıyınca sevmekle kalıyor insan . iyi günler dilerim…

  8. Sevgili Filozof,
    Çizimlerimi beğendiğinize sevindim.Teşekkürler.Sizinde başka yetenekleriniz vardır.Önemli olan bunları açığa çıkarabilmektir.Yeterki isteyin.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.
    Sağlıcakla kalın…

  9. Sevgili Sihirlisepet,
    Öncelikle hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.Headerım gerçekten beni yansıtıyor.İnsanın engeli ile barışık olması,ayrıca umutlarını yitirmeden yeşertmeye çalışması çok güzel bir olgu.Umarım tüm engellilerde böyle hayata umutla,gülen bir yüzle bakmayı becerebilir.
    Çalışmama gelince sizin güzeli,iyiyi gören gözleriniz var.Ne kadar çizim yapamam desenizde güzeli tanırsınız.Bu yüzden rahat olun.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.

  10. Profosyonelleri bile gözlerdi ışığı bu denli yansıtamaz. Bu arada nacizane bir dip not yorum panelini pop up yaparsanız daha hızlı yorum yazarız bu aşağı katıklaştırılmışlar arada sorun çıkarmakta. sevgiler.

  11. Sevgili Stil Direktörü,
    Bu övgü dolu yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    Pop up konusunda gelince haklısınız, O konuya bir el atma zamanı geldi. Blog kullanışlılığı hakkında çok detaylı bir bilgim yok.Böyle faydalı önerileriniz geldikçe dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın.Tekrar teşekkürler.

Bir yanıt yazın