İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Memati Karakalem Portre,Sanatçı karakalem resimleri

Asıl adı Gürkan Uygun olan Memati, 1974 yılında İzmit’te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı dizilerde rol aldı. Fasülye adlı 35`lik sinema filminde oynadı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı.

Özelikle Etnik müzikleri ve dünya müzikleri dinlemeyi çok seviyor. Resim, karakalem çizim ve ufak heykelcikler yapıyor. Bu konularda herhangi bir eğitim almamış. Bunların dışında klarnet çalmak istiyor. Evindeki aksesuarları ve kullandığı eşyaları kendi yapmayı seviyor.

Kurtlar Vadisi’nden sonra insanların sevgisini kazandı. Bundan çok büyük keyif duyuyor. İnsanlar onu Kurtlar Vadisi ile tanıdı. Bu dizi sayesinde beğenilen bir oyuncu oldu. Hayatında olumlu ve güzel değişiklikler oldu.

Biyografi

Memati KaraKalem Portre

8 Yorum

  1. diğer resimler gibi bu da muhteşem olmuş elinize ve özellikle yüreğinize sağlık diyorum…bir de samimi bişey söylemek istiyorum ben insanlar için engelli sakat gibi kelimeler kullanılmasından da hoşlanmıyorum ..insanların bi ismimi var sadece ismiyle anılsın diyorum…

  2. ayy nasıl güzel olmuş!ya ben aylardır bişey yapmadım,o kadar yüksünüyorum ki ne ara yapıyorsunuz hayret ettim!en son kızıldereli kadın yapmıştım yapış o yapış…

  3. merhaba
    resimlerim için yaptığın yoruma çok teşekkürler mütiş moral oldu.
    senin resimlerinde süper. gölgelendirmedeki kalemimi sormuşsun ben daha çok fuzen kullanıyorum daha vurgulu oluyor bu resımdeki sac çalısman daha başarılı olmuş ellerine sağlık.memati bu resimde daha sevimli geldi gözüme 🙂 yeni resimlerinide sabırsızlıkla bekliyorum

  4. Sevgili Devenin_bale_bapucu,
    Beğendiğinize çok sevindim arkadaşım.Diğer konuya gelince malesef engelli insanların tümüne birden bir hitap şekli olması lazım.Sadece kişisel anlamda bu şekilde sen sakatsın,şusun,busun denmesi elbet rahatsız edicidir. Değerli yorumun için teşekkürler.

    Sevgili Hakan-can kardeşim,
    Beğendiğine çok sevindim kardeşim.O bakışlardan bende korkuyorum ellerım tıtredı desem.
    Değerli yorumuna teşekkürler.

    Sevgili Allımorlu,
    Bu aralar tatildeyim ve bolca vaktim var.Şimdi ne yapsam dıye düşürün dururum.Size biraz ilham gelmiştir bu resimleri görünce diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
    Beğendiğinize,yorumunuza çok teşekkürler.

    Sevgili Kubra Zeynep Kara,
    Rica ederim ne demek gerçekten hak edene hak ettiği övgüyü verelim ki daha bir motive olsun.
    Ya Fuzen duydum ama nasıl birşey olduğunu bilmiyordum; ilk fırsatta deneyeceğim.Beğendiğin ve değerli yorumuna çok teşekkürler.

    Sağlıcakla kalınız…

Bir yanıt yazın