İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beyazıt Öztürk Karakalem Portre,Sanatçı karakalem resimleri

BEYAZ 12 Mart 1969, Bolu doğumludur.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi,Güzel Sanatlar Fakültesi
Seramik – Heykel Bölümü mezunu. Lisanslı Basketbolcu.

Istanbul’a gelmeden önce Eskişehir de geçirdiği 6 yıllık dönem içinde iki heykel, iki seramik, bir karükatür sergisi açtı ve bir karma seramik sergisine katıldı.

Beyaz’ın radyoculuğu yine Eskişehir’de bulunduğu o aktif dönem içinde önceleri bir sosyal faaliyet olarak başlamıştı.

Birkaç arkadaş Genç Radyoyu açtılar… Beyaz’a sonrasından Istanbul’dan bir radyodan teklif geldi. Sonrasnda Beyaz Istanbul’a gelmiş ve radyoculuğa devam etmiştir.

Klas FM’de bir patlama yaşamasının adrından Number One TV’ye geçmiş ve başarısı ordada devam etmiştir.
Biyoğrafi

14 Yorum

  1. çok güzel olmuş bu..mail adresini göremedim karakalem çalışmaların çok güzel bende kendi resmimizi istiyorum böyle..mail adresini göremedim beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..

  2. Sevgili Hakancan Kardeşim,
    Beğendiğin ve değerli yorumun için çok teşekkür ederim.

    Sevgili İçimdeki Yolculuk,
    Çizimlerimi beğendiğine sevindim.Profılimde mail adresimi güncelledim.Karakaleme uygun yakın çekim bir resmin varsa, seninde resmini yapmaktan mutluluk duyarım.
    Sağlıcakla kalın…

  3. Sevgili Kubra,
    Beğendiğin ve değerli yorumun için çok teşekkürler.Ayrıca karakalem resimlerini görmeyi çok isterim.Güzel resimlerine yorum yapmaktan mutluluk duyacağım.
    Sevgiyle kal,
    İyi geceler arkadaşım.

  4. Sevgili Ayliz,
    Güzel sanatlardan mezun değilim,Ayrıca bir sergide açmadım.Tamamen hobi amaçlı,boş zamanlarımı değerlendirmek için çizim yapıyor,mutlu oluyorum.
    Yorumun için teşekkürler.

  5. sizin resimlerinizi bayadır takip ediyorum,çok güzel çalışmalarınız var.elinize sağlık.bende bazı bazı yapmaya çalışıyorum.karelere bölerek mi yapıyorsunuz dicem ama sanmıyorum gayet profosyonel görünüyor çünkü…

  6. Canım arkadaşım,

    En beğendiğim Türk filmlerinden biri olan ve Karagöz ile Hacivat'ın hayatından bir kesiti anlatan filmde, Beyaz'ın canlandırdığı Karagöz tiplemesi ve oradaki kostümü ile Beyaz'ı mükemmel çizmişsin.

    Tebrikler canım.. Ellerine sağlık.. 🙂

    Bakalım bundan sonra, sırada kimler var?.. Merakla bekliyoruz..

    Kolay gelsin canım arkadaşım.

    Sevgiyle kal..

  7. Canım Arkadaşım Arzu,
    Hacivat ve Karagözü çocukluğumuzda keyifle izlerdik.Şimdi ise artık onları TV lerde görmek imkansız.Beyazıt Öztürk portresini çizme fikri ise geçen günlerde hava alanında, bir yakınımı yolcu ederken tesadüf eseri masanın üstünde ki dergiden cep telefonuyla çektiğim resimden çizmiştim. 🙂
    Arzucum çizimimi beğendiğin ve değerli yorumun için teşekkür ederim.
    Sevgiyle kal..

    Sevgili Emin Bey,
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.
    Sevgiyle kalınız..

  8. Adsız Adsız

    sevgili noengel,resim yeteneğiniz için sizi tebrik ederim,hayranım resim çizebilenlere,bense düz çizgiyi bile yamuk çizerim:)) selamlar…

  9. Sevgili Ferzan,
    Teşekkür ederim.Bana resim yönünde yetenek verilmiş,sizede daha başka yönde güzel yetenekler verilmiştir.Hepimiz herşeyi yaparsak bazı şeyler değersiz kalır.Değerli yorumunuza sonsuz teşekkürler.

Bir yanıt yazın