İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tarkan Karakalem Portre,Sanatçı karakalem resimleri

Namı değer Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında Almanya’nın Frankfurt kasabasında 6 çocuklu ailenin 5. çocuğu olarak dünyaya geldi.Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Tarkan gerek Avrupa,gerekse Türkiye’de bir çok başarıya imza atmış bir çok ödül sahibi olmuş Türk Popunun gurur kaynağıdır.
Tarkanın Dünya çapında bir sanatçı olmasını sağlayan önemli şarkıları,
-1995 yılında çıkan ikinci albümü “Aacayipsin” ile Türkiye ve Avrupa’da tam 74 konser verdi.
-Tarkan, 1997 yılının Temmuz ayında, üçüncü albümü “Ölürüm Sana” ile müzik dünyasında yine bir Sezen Aksu parçasıyla büyük bir çıkış yaptığı şarkısıydı.
Diğerleri ise “şımarık”, “kıl oldum abi”,”Dudu” gibi şarkılarıyla ününe ün katmıştır.

14 Yorum

  1. Sevgili mosquito,
    Öncelikle hoş geldin.Beğendiğine sevindim.
    Şunu eklemek isterim:Özellikle yetenek isteyen bu tür çizim,heykel sanat dallarında yeteneğinizi tanımanız ve ona göre geliştirmeye uğraşmalısınız. Ben ilkokuldan beri elime kalem aldığım her zaman bişeyler karaladım,sürekli yeteneğimin peşinde oldum.
    Hiç eğitim olmasa bile bu sanat dallarında buna benzer bir sürü yapıt çıkarabilirsiniz.Kısacası Eğitim resmin ayrıntılarında gizlidir.

    Değerli yorumun için teşekkür ederim mosquito.

  2. Belki resim çizemeyebilirsin ama kalbinden gelen pırıltıları bloguna cok güzel yansıtıyorsun.Yorumun da ki keşke ile bşalayan imalı yorumun bana çok güzel bir cevaptı.
    Evet hepimizin eksikleri var bunları diğer yönlerimizle gidermeliyiz.
    Bu güzel yorumun için teşekkürler pırıltıl cadı.
    sevgiyle ka…

  3. Sevgili Şirine
    Bu güzel sözlerin için teşekkürler kardeşim.Hep hayalimde resim öğretmenı olmak malesef şartlar elvermedı. Bızde kendımızı boyle tesellı edıyoruz. Kardeşin adına sevındım.Sevdıgı meslegı yapıyor.
    Değerli yorumun için teşekkürler şirinem.
    sevgiyle kal..

  4. vavvvvv tebrik ederim kardeşim harika bir karakalem bu çok güzel olmuş herzamanki gibi süpersin ya off offf bende nerde böyle güzel bir yetenek bayılırım çizim yapanlara üstelikte kız kardeşim resim öğretmeni bende kabiliyetsiz abla :))) tüm sevgilerimle güzel ve sağlıklı günlere

  5. Sevgili Kubra,
    Beğendiğine sevindim.Yorumun içinde teşekkürler.Resim konusunda 1995 yılında özel bir kursta iki ay eğitim aldım.Onun dışında hobi olarak boş zamanlarımda karakalem resim yapmayı seviyorum.

Bir yanıt yazın