İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Her Şeye Rağmen

Hayat mücadele etmektir.Bu düşünce herkes için geçerlidir.Ama engelliler için daha da bir geçerlidir.Bu bağlamda aşağıda ki resimler sizlere neler anlatacak hep beraber görelim.








Herşeye rağmen hayat yaşamaya değer.

Resimler alıntıdır.

9 Yorum

  1. Sevgili hakancan kardeşim,
    Sanada yürekten başarılar dilerim.

    Merhaba Arzucum,
    Sevgi bir anahtar ve bu her kapıyı açabilecek kadar güçlü.O halde bu anahtarı kullanmak gerek.Değerli yorumun için teşekkürler canımm.

  2. Sevgili Hakan-can kardeşim,
    Başarı dileklerin ve oy için teşekkür ederim.2009 Blog ödülleri reklamını iyi yapmış olacak ki katılma gereği duydum.Asıl amacım engellilerin sesini her platformda duyurabilmektir. Bir insanın bile engellilere bakış açısını olumlu yönde etkilesem bu bana yeter.Değerli Kardeşim.

    Sevgili Şirinem,
    Merhaba.Hoş geldin.İyiyim teşekkürler.Sayende ilham alıyorum.Pozitif enerjin benide etkiliyor.Her zaman böyle neşe dolu olman dileğiyle.Güzel yorumun için teşekkür ederim.

  3. merabaa oooo dinlenme faslı bitmiş demekki nasılsın arkadaşım ne güzel ne anlamlı mesajlar bunlar herzaman dediğim gibi herşeye rağmen hayat güzeldir görmesini bilene :)) tüm mutluluklar seninle olsun

  4. "Herşeye rağmen" sanada sevgi ve saygılar canım..:))
    No Engel,duydum ki blog ödüllerine katılıyorsun..Emin olabilirsin,oyum senin bloğuna olacak..Şimdiden arkadaşıma başarılar dilerim..:)

  5. engel yeterki kalplerde olmasın…içimizden sevgi hiç eksilmesin..insan oğlu güçlü bir varlıktır.her işin üstesinden gelir…sadece istesin yeter…

Bir yanıt yazın